Nyheter

Karrieredagene 2023

Tidligere i høst var vi til stede på stand under Karrieredagene i regi av Handelshøgskolen Nord. Dette gjør vi for å gi studenter en mulighet til å bli bedre kjent med oss og bransjen. Samarbeid mellom studenter og næringsliv er noe vi har stor tro på og Karrieredagene er bare en av flere arenaer som tilrettelegger for nettopp dette.

I 2019 åpnet Handelshøgskolen Nord opp for muligheten til at økonomistudentene på 3. året kan velge praksisopphold som en del av profileringen regnskap. Dette gir studentene mulighet til å sette teori i praksis og er en fin arena for nettverksbygging. Vi har siden oppstart av dette tilbydd en til to praksisplasser hos oss i EVER hvert år.

 

 

Under Karrieredagene i år valgte vi å sende Maritha og Ragnar for å representere oss. Ragnar har jobbet som regnskapsrådgiver hos oss siden begynnelsen av 2021 og Maritha er vårt ferskeste tilskudd i arbeidsstokken, også hun som regnskapsrådgiver. Maritha kom til oss i august i år, rett fra skolebenken. Mange studenter er nysgjerrig på overgangen fra studieliv til arbeidshverdag og Karrieredagene er en fin arena for å få svar på slike spørsmål. En flott dag med fine samtaler og gode spørsmål fra engasjerte studenter!

Personvern

Vi måler kun trafikk på denne nettsiden.
Ved å bruke denne nettsiden aksepterer du dette.

Hopp rett ned til innholdet