Om oss

Ever er et framtidsrettet regnskapsbyrå med moderne løsninger for deg som kunde.

0 +
Kunder
0
Ansatte
2022
Etableringsår

Vi har kontorer i Bodø og Trondheim.

Helt siden vi startet i 1977 har vi lagt vekt på at våre kunder skal føle seg trygge. Gjennom kompetente medarbeidere, godt håndverk og gode verktøy, er vi alltid en god partner for våre kunder.

EVER er nå et moderne regnskapsbyrå og bruker teknologi aktivt. Selskapet tilbyr tjenester innenfor regnskap og rådgivning. EVER har avdelinger i Trondheim og Bodø og er tilsammen over 40 ansatte.

Våre verdier

Hva våre kunder sier

– Det var som natt og dag. Plutselig hadde vi full kontroll og alt av informasjon var bare et tastetrykk unna – enten på telefonen eller iPad’en. Til sjuende og sist handler det om at du som bedriftsleder føler at du har kontroll – hele tiden.
Annas Gatekjøkken
Blend Horori
– Nå kan jeg stille alle de dumme spørsmålene og få fornuftige svar. Som daglig leder har dette vært en enorm lettelse. Jeg har fått nattesøvnen tilbake. Nettopp dette med rådgiving er en sentral bit av det EVER leverer.
Studio Sigdal
Per Ivar Robertsen

Trenger du bistand?

La oss sammen finne ut hva vi kan skape sammen. Du er alltid velkommen på en kopp kaffe hos oss.

Sammen gjør vi din virksomhet mer økonomisk bærekraftig.

Når du jobber med oss, vokser du ikke virksomheten din alene. Vi hjelper deg og gjør vårt beste for å bidra til veksten av hele virksomheten din. Vi står klare til å bistå!

Personvern

Vi måler kun trafikk på denne nettsiden.
Ved å bruke denne nettsiden aksepterer du dette.

Hopp rett ned til innholdet