Kundehistorier

– Nå har regnskap blitt gøy

Sak publisert av BODØNU 13.01.2021

Han ble stresset og fortvilte over at regnskap og budsjett bare ble en bunke forvirrende tall. For Per Ivar Robertsen og Studio Sigdal ble PowerOffice Go redningen.

– Det er som natt og dag. Det kan rett og slett ikke beskrives.

Daglig leder Per Ivar Robertsen hos Studio Sigdal snakker rett fra hjertet når han skal beskrive forvandlingen som inntraff 1. mars i fjor.


De vanskelige tallene

Per Ivar elsker å selge kjøkken, bad og garderobe. Han brenner for å skape de optimale løsningene for kundene.

Be ham snakke om benkeplater og han kan holde på i en time. Men så var det dette med tall. Jeg hadde jo irritert meg lenge. Hvis jeg trengte en rapport så kunne det fort ta tre til fire dager. Situasjonen var uholdbar. Til slutt innså jeg at noe måtte gjøres.

Det var da han begynte å forhøre seg litt rundt.

Og det var to navn som stadig dukket opp med varme anbefalinger. PowerOffice Go. Det skybaserte regnskapssystemet som revolusjonerer hverdagen din. Og regnskaps- og rådgivingsselskapet EVER.


Rask hjelp

Etter dette gikk det fort. For hos EVER sørget daglig leder Lars Moe og rådgiver og regnskapsfører Håkon Engelund for at Studio Sigdal fikk en skreddersydd versjon av PowerOffice Go. Så koblet de på regnskapsrådgiver Kristine Fjeld, som ble Studio Sigdals personlige kontakt.

– I starten handlet det om å finjustere oppsettet inntil det passet perfekt for Studio Sigdal, sier Fjeld.

Og Per Ivar Robertsen? Han trodde nesten ikke det han så.

– Jeg var jo litt bekymret over at vi skulle over på noe helt nytt, men så fort at dette var det vi hadde trengt i alle år. Et enkelt og oversiktlig system som gjorde at jeg til en hver tid hadde oversikt over absolutt alt.

Helt etter oppskriften: Daglig leder hos Studio Sigdal i Bodø, Per Ivar Robertsen i engasjert samtale med regnskapsrådgiver Kristine Fjeld fra EVER. – Overgangen til PowerOffice Go har gitt meg et helt nytt liv, sier Robertsen.


Den gode rådgiveren

Like viktig føler Robertsen det har vært å ha Fjeld og EVER som sparringspartner:

– Nå kan jeg stille alle de dumme spørsmålene og få fornuftige svar. Som daglig leder har dette vært en enorm lettelse. Jeg har fått nattesøvnen tilbake. Nettopp dette med rådgiving er en sentral bit av det EVER leverer og det PowerOffice Go kan fikse:

– Jeg hadde kanskje en viss formening om hvilke tall og rapporter jeg trengte, men jeg ante ingenting om hva som var mulig. Derfor er det helt fantastisk å ha fagfolk som forteller meg nøyaktig hva som er lurt og hva jeg og vår bedrift trenger i det daglige.


Alle ble fornøyde

Så er det ikke bare Robertsen som har blitt fornøyd. Det har også styret, revisor og bankforbindelsen blitt.

– Det er en utrolig følelse å gå i et bankmøte, vel vitende om at jeg nå har stålkontroll over alt de trenger å vite, sier Robertsen.

Etter halvannet år med PowerOffice Go kan Robertsen slå fast at bedriften har spart store summer på å ta i bruk det skybaserte systemet:

– Dessuten var det på ingen måte så dyrt som jeg hadde fryktet. Så dette har rett og slett blitt veldig god butikk for oss.

Flere kundehistorier

En digital port til et enklere liv

De lever av å skape trygg og effektiv adkomst for kundene. Nå har Jøran Nohr og Enter Service funnet sin egen digitale inngang til et ...
Les historien

Rask mat trenger et raskt regnskap

Når du steker rundt 2.000 hamburgere i uka, trenger du et regnskapsprogram som kan holde det samme tempoet.
Les historien

Personvern

Vi måler kun trafikk på denne nettsiden.
Ved å bruke denne nettsiden aksepterer du dette.

Hopp rett ned til innholdet