Kundehistorier

Et system du virkelig kan regne med

Sak publisert av BODØNU 02.01.2020

De har skapt den beste DESIGNA-butikken i Norge og et nytt regnskapssystem har gjort hverdagen langt mer effektiv.

– For å si det rett ut, det var som natt og dag, sier Inger Kristin Taraldsen.

Det var i 2015 at hun satset på sin egen butikk med kjøkken- og baderomsløsninger fra en av de største danske aktørene på markedet, DESIGNA.


STØ KURS

Som gründer oppdaget hun fort at det var svært mange baller som skulle holdes i luften. I 2017 fikk hun med seg Janne Arntzen på eiersiden og sammen har de to holdt stø kurs mot dagens suksess.

Men så var det dette med regnskap- og økonomi. For DESIGNA-butikken er ikke som alle andre. De kan selge et kjøkken i november, med levering februar neste år.

– Hvert salg må organiseres som et prosjekt og da er det viktig at alle inntekter og utgifter blir ført riktig, slik at de havner på samme sted, sier Taraldsen.

GRUNDIG VEILEDNING: Egne tegneprogrammer gjør at Inger Kristin Taraldsen og Janne Arntzen kan komme opp med skreddersydde løsninger for kundene.


– HER ER LØSNINGEN!

Som nye i bransjen ble de mye grubling og sene kvelder for å få tallene på plass. Men da regnskapsbyrået Ever introduserte dem for PowerOffice Go, skjønte de umiddelbart at dette var løsningen.

En av de store fordelene er at de nå fortløpende kan kjøre ut et bredt utvalg av rapporter, alt av tall foreligger i sanntid. Et annet pluss er det faktum at systemet har frigjort tid.

– Dette er timer og dager vi nå kan bruke til å følge opp kunder, drive med salg og rendyrke butikk-konseptet, sier Arntzen.

PowerOffice Go letter arbeidet på flere måter:

  • Effektivisert administrasjon
  • Mer tid til kundepleie, salg og markedsføring
  • Bedre oversikt, bedre rapporter
  • Bedre kontroll på hvert salg gjennom prosjektregnskap


RÅDGIVING OG HJEMMEBESØK

Siden både et kjøp av kjøkken og bad er en betydelig investering, bruker de to mye tid på rådgiving og veiledning.  Det handler om å snakke grundig med kundene for å kartlegge behovet og avdekke hvilken stil og smak som vil passe inn. De tilbyr også hjemmebesøk, noe kundene har vist å sette stor pris på.

FASCINERT RÅDGIVER: Regnskapsfører og rådgiver Håkon Engelund hos Ever følger nøye med når Inger Kristin Taraldsen og Janne Arntzen demonstrerer siste nytt innen integrerte ventilatorer.

– For mange er kjøkkenet selve hjertet i boligen og da skal det både være funksjonelt, samtidig som det skal kunne fremstå som et stilrent møbel, sier Arntzen.

De siste årene har det også skjedd en klar dreining hvor kundene setter pris på mer farger. Sort er nå helt innenfor og de tekniske fremskrittene har vært store.


DIGITAL SKREDDERSØM

Hun er også svært glad for at regnskapssystemet både har et brukervennlig og intuitivt grensesnitt, samtidig som du kan skreddersy din egen forside med tanke på hvilke funksjoner du bruker ofte.

Det faktum at alt er lett tilgjengelig og at du hele tiden har en klar referanse til budsjetter, gjør at kontrollen gjennom året blir enklere og mer motiverende.

– Før satt jeg med følelsen av å jobbe i en 150-prosents stilling. Nå har jeg gått ned til 100 prosent. Det gir igjen mer overskudd til fokus på salg og kundepleie, sier Inger Kristin Taraldsen.


UTNYTTER POTENSIALET

For rådgiver og regnskapsfører Håkon Engelund hos Ever, har det vært spennende å følge bedriftens utvikling:

– Underveis har Designa benyttet seg av flere av mulighetene i systemet og virkelig utnyttet potensialet i PowerOffice Go.

Og som en rådgiver som legger ned stort engasjement i personlig oppfølging av kundene hos Ever, har han stor sans for det fokuset som Taraldsen og Arntzen har på nettopp det samme hos sine kunder.

Flere kundehistorier

En digital port til et enklere liv

De lever av å skape trygg og effektiv adkomst for kundene. Nå har Jøran Nohr og Enter Service funnet sin egen digitale inngang til et ...
Les historien

Rask mat trenger et raskt regnskap

Når du steker rundt 2.000 hamburgere i uka, trenger du et regnskapsprogram som kan holde det samme tempoet.
Les historien

Personvern

Vi måler kun trafikk på denne nettsiden.
Ved å bruke denne nettsiden aksepterer du dette.

Hopp rett ned til innholdet