Regnskap

Skybasert regnskap

Papirløst regnskap er innen din rekkevidde. Vi digitaliserer hele regnskapet ditt uansett type virksomhet og bransje. Med våre skybaserte løsninger vil regnskapet ditt være oppdatert og tilgjengelig på nett. På denne måten kan du jobbe med bedriftens økonomi på PC, Mac, nettbrett eller mobiltelefon der du er.  På hytta, toget eller på vei til møter.

Regnskap + bank

Sendt og motta faktura elektronisk enten per post, email eller EHF. Banken din integreres mot regnskapet slik at du har kontroll på innbetalinger fra kunder og utbetalinger til leverandører. Regnskapssystemet gir beskjed når det er arbeidsoppgaver som må utføres, for eksempel når en leverandør har sendt deg en faktura.

Regnskap + EVER

= Gode rapporter

Resultatrapporter er lett tilgjengelig. Hold deg oppdatert. Se hvordan det går med din virksomhet fra dag til dag. Økonomistyring har aldri vært enklere. Sammen avtaler vi hvilke nøkkeltall og måltall som er viktige for akkurat din virksomhet.

Lønn

EVER kjører lønn for selskaper med en ansatt og for større virksomheter. Lønn er et kompleks fagområde med behov for stadige oppdatering på lover og regelverk. Derfor vil det svært ofte være lønnsomt å outsource lønnskjøringen. La våre eksperter kjøre lønn for deg og vær trygg på at lønnen er kjørt til rett tid. Alltid.

Forretningsførsel

for eiendomsselskap, sameier og borettslag

Som forretningsfører håndterer vi hele eller deler av den daglige forvaltningen av eiendomsselskap, borettslag og sameier.  Med vår bistand kan styret/sameiet få en god samarbeidspartner som kan ivareta den forretningsmessige driften på en god og betryggende måte, både i henhold til gjeldende regler og eiers ønsker. Vi håndterer i dag et stort antall borettslag og sameier opp til 170 boenheter.