Karriere

Kvalifikasjonene til våre medarbeidere spenner fra regnskaps- og revisjonsutdanning til siviløkonomutdanning. Ansatte har praksis fra flere bransjer, som for eksempel regnskapsførsel, revisjon og bedriftsrådgivning. En karriere i EVER gir spesielt gode muligheter til utvikling inn fagområder som regnskap, lønn, skatt og bedriftsrådgivning. Du kan få ansvar for egen kundeportefølje. Arbeid skjer både selvstendig og i tverrfaglige team med andre rådgivere og regnskapsmedarbeidere. Vi er opptatt av at våre ansatte til enhver tid er oppdatert faglig slik at en er godt rustet til å bistå våre kunder.

 

Ønskede kvalifikasjoner
Minimum 3 år utdanning innen økonomi og regnskap. Erfaring med regnskap fra byrå er en fordel, men ikke et krav. Faglig interessert, like å jobbe med mennesker, selvstendig og i team og med nøyaktighet. Opplæring og løpende faglig oppdatering vil bli gitt.

 

Søknad
Vi er hele tiden på utkikk etter flinke personer uansett alder og kjønn. Er du nyskjerrig, fokusert og engasjert? Da kan du være rette personen for oss. Send oss gjerne inn en åpen søknad.
Søknad med cv kan sendes elektronisk til :

 

Lars.moe@ever.no